Ajankohtaista ArkissaHyvää itsenäisyyspäivää 6.12. 2018. Arkki on suljettu torstaina, avoinna jälleen perjantaiaamusta klo 9.

joutsenet

Syyskuun alusta Arkki on jälleen auki myös lauantaisin. ELK Heidi Hermiö jatkaa Arkissa lauantaisin klo 10-14, aikoja voi varata puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. Heidin erikoisosaamista on kroonisen kivun hoitona hieronnat ja akupunktio.

#

TAITAVA POTILAS- kurssi ponkaistaan taas käyntiin syksyllä 2018.
Haluaisitteko tutustua eläinlääkäriasemaan rauhassa, ilman vastaanottokäynnin aikatauluja? Olisiko mukavaa, jos koira olisi jo valmiiksi tottunut eläinlääkärin tekemiin toimenpiteisiin ennen kuin tosi on kyseessä? Tuntuuko joskus, että harrastatte eläinlääkärillä käyntiä? Nyt voitte harrastaa!

TAITAVA POTILAS syksy 2018
Sunnuntaisin klo 10:00  - 11:00 (4 harjoituskertaa, 19.8, 2.9, 9.9 ja 16.9.2018)
Kurssilla opetellaan eläinlääkärikäynnillä hyödyllisiä taitoja kuten hampaiden omaehtoista näyttämistä, eri asennoissa pöydällä olemista, kaulurin käyttöä, lääkkeiden ottamista ja neulan pistoa. Tavoitteena on koiran aktiivinen osallistuminen toimenpiteisiin niihin alistumisen sijaan.

Kurssi järjestetään Arkissa ja vetäjänä toimii eläinlääkärimme Kristiina Torp. Kurssille otetaan korkeintaan neljä koirakkoa. Kurssin hinta on 96 € (sis. neljä harjoituskertaa) Ilmoittautumiset puhelimitse 09-5050 839 ma-pe klo 9-20.

taitavasyksy

Antoisaa kesää kaikille!
Arkki on kesällä avoinna normaaliin tapaan arkisin klo 9-20. ELK Heidi Hermiö sijaistaa vuoronperään Arkin eläinlääkärien kesälomat kesäkuun alusta elokuun loppuun. Heidi on ollut Arkissa vuodesta 2013 lähtien avustajien sijaisena eläinlääkäriopiskelujensa ohessa,
aiemmalta koulutukseltaan hän on koira- ja hevoshieroja ja tekee akupunktiohoitoja osana kroonisen kivun hoitoa.

Heidi HermioPääsiäisenä Arkki on suljettu, avaamme jälleen tiistaina 2.4. klo 9. Aurinkoista pääsiäistä!
Taitava potilas
Sunnuntaisin klo 10:00-11:00 (4 harjoituskertaa)
25.3. ja 8.4. ja 15.4. ja 29.4.

Haluaisitteko tutustua eläinlääkäriasemaan rauhassa, ilman vastaanottokäynnin aikatauluja? Olisiko mukavaa, jos koira olisi jo valmiiksi tottunut eläinlääkärin tekemiin toimenpiteisiin ennen kuin tosi on kyseessä? Tuntuuko joskus, että harrastatte eläinlääkärillä käyntiä? Nyt voitte harrastaa!

Kurssilla opetellaan eläinlääkärikäynnillä hyödyllisiä taitoja, kuten hampaiden omaehtoista näyttämistä, eri asennoissa pöydällä olemista, kaulurin käyttöä, lääkkeiden ottamista ja neulan pistoa. Tavoitteena on koiran aktiivinen osallistuminen toimenpiteisiin niihin alistumisen sijaan.

Kurssi järjestetään Arkissa eläinlääkäri Kristiina Torpin toimesta tänä keväänä. Kurssille otetaan korkeintaan neljä koirakkoa. Kurssin hinta on 96 euroa. Ilmoittautuminen puhelimitse 09-5050 839 tai sähköpostitse ajanvaraus@arkkivet.fi (osoitteesta ajanvaraukset vain käytöskäynneille).

taitava_potilas


Onnellista Uutta Vuotta 2018!
Arkin aukioloajat muuttuvat: vuoden 2018 alusta Arkki on avoinna arkisin ma-pe klo 9 - 20. Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu, arkipyhinä suljettu. Muutoksia myös henkilökunnassa eläinlääkäri Jonna Railion siirtyessä vuoden alusta Evidensia Mäntsälään. Jonnan tilalla aloittaa 2.1. eläinlääkäri Anni Summanen. Anni on aiemmin työskennellyt pieneläinvastaanotolla Tuusulassa ja tehnyt kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia Etelä-Suomessa. Ammatillisena mielenkiintona Annilla on erityisesti eksoottiset eläimet ja naudat.arkkikoiratArkkilaiset ylläpitävät Facebook sivua

Arkki Facebookissa 

kissa