Ajankohtaista Arkissa

Pääsiäisenä Arkki on suljettu, avaamme jälleen tiistaina 2.4. klo 9. Aurinkoista pääsiäistä!
Taitava potilas
Sunnuntaisin klo 10:00-11:00 (4 harjoituskertaa)
25.3. ja 8.4. ja 15.4. ja 29.4.

Haluaisitteko tutustua eläinlääkäriasemaan rauhassa, ilman vastaanottokäynnin aikatauluja? Olisiko mukavaa, jos koira olisi jo valmiiksi tottunut eläinlääkärin tekemiin toimenpiteisiin ennen kuin tosi on kyseessä? Tuntuuko joskus, että harrastatte eläinlääkärillä käyntiä? Nyt voitte harrastaa!

Kurssilla opetellaan eläinlääkärikäynnillä hyödyllisiä taitoja, kuten hampaiden omaehtoista näyttämistä, eri asennoissa pöydällä olemista, kaulurin käyttöä, lääkkeiden ottamista ja neulan pistoa. Tavoitteena on koiran aktiivinen osallistuminen toimenpiteisiin niihin alistumisen sijaan.

Kurssi järjestetään Arkissa eläinlääkäri Kristiina Torpin toimesta tänä keväänä. Kurssille otetaan korkeintaan neljä koirakkoa. Kurssin hinta on 96 euroa. Ilmoittautuminen puhelimitse 09-5050 839 tai sähköpostitse ajanvaraus@arkkivet.fi (osoitteesta ajanvaraukset vain käytöskäynneille).

taitava_potilas


Onnellista Uutta Vuotta 2018!
Arkin aukioloajat muuttuvat: vuoden 2018 alusta Arkki on avoinna arkisin ma-pe klo 9 - 20. Lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu, arkipyhinä suljettu. Muutoksia myös henkilökunnassa eläinlääkäri Jonna Railion siirtyessä vuoden alusta Evidensia Mäntsälään. Jonnan tilalla aloittaa 2.1. eläinlääkäri Anni Summanen. Anni on aiemmin työskennellyt pieneläinvastaanotolla Tuusulassa ja tehnyt kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia Etelä-Suomessa. Ammatillisena mielenkiintona Annilla on erityisesti eksoottiset eläimet ja naudat.arkkikoiratArkkilaiset ylläpitävät Facebook sivua

Arkki Facebookissa 

kissa