Henkilökunta

arkki_Kristiina

Kristiina Kontio-Jalanka, ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri
Muutamia vuosia valmistumiseni jälkeen aloitin toisena perustajajäsenenä Espoon Ymmerstassa vuonna 1986 perustetulla eläinlääkärivastaanotolla. Kiinnostus koirien ja kissojen sairauksiin johti myös erilaisten pienten lemmikkien ongelmien hoitamiseen ja kirjaimellisestikin värikkääseen potilaskuntaan. Omat kolme venäjänvinttikoiraa huolehtivat emännän ulkoilusta ja vievät hauskoihin "juoksuharrastuksiin" radoille ja maastokilpailuihin.


Maarit Koivisto

Maarit Koivisto, ELL
Pääsin eläinlääketieteen kandidaattina Arkkiin sijaiseksi vuodesta 2001 ja lisensiaatin tutkinnon suoritettuani vuonna 2004 sain jatkaa vakituisena.  Pieneläinten hoito kiinnosti eläinlääkärin ammatissa eniten jo opiskeluaikana ja pyrin jatkuvasti oppimaan uutta lemmikkien hoidosta ja hyvinvoinnista: koirien ja kissojen sekä eksoottisiksi luettujen mutta niin moneen kotiin tiensä löytäneiden pienempien lemmikkien terveys on minulle tärkeää.
Kotona touhuaa kaksi pumia, joiden kanssa lenkkeillessä saa nauttia luonnosta. Aikojen saatossa saman katon alla on elellyt koirien lisäksi kissoja, kaneja, marsuja, rottia, hiiriä, kääpiöhamstereita, leopardigekko ja kilpikonnia.


Kristiina Torp

Kristiina Torp, ELL
Valmistuin eläinlääkäriksi 2010, minkä jälkeen olen työskennellyt sekä kuntapraktiikassa että pieneläinklinikoilla. Pidän kaikista eläimistä, niin suurista kuin pienistäkin ja olen aina ollut erityisen kiinnostunut niiden käytöksestä. Olenkin suorittanut myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja perehtynyt käytösongelmien hoitoon. Minulle tärkeää on sujuva arki, jossa sekä eläimen että sen omistajan elämänlaatu säilyy mahdollisesta sairaudesta huolimatta. Arkin porukkaan liityin loppuvuodesta 2014. Perheeseeni kuuluu tällä hetkellä ihmisten lisäksi koiria, kaneja ja kaksi akvaariollista kaloja. Kouluttajan taitojani ylläpidän erilaisissa koiraharrastuksissa.arkki_anni


Anni Summanen, ELL
Eläinlääkärin uran aloitin vuonna 2014 työskentelemällä kunnaneläinlääkärin sijaisena Etelä-Savossa. Tämän jälkeen olen työskennellyt pieneläinklinikalla ja tehnyt kuntasijaisuuksia sekä päivystyksiä eri puolilla Suomea. Ammatillisena mielenkiintona minulla ovat erityisesti eksoottiset eläimet, naudat ja sisätaudit. Kotoa löytyy tällä hetkellä kääpiömäyräkoiria, mutta aikoinaan asukkaina on vieraillut myös rottia, marsuja, kaloja ja tuliliskoja. Vapaa-aikani kuluukin mukavasti koirien kanssa puuhaillessa ja erilaisissa nörttikulttuurin kiemuroissa.


Arkki_Eija


Eija Kansanaho-Palonen, pieneläinhoitaja
Arkissa kuulun jo kalustoon; aloitin työt täällä vuonna 1989. Pieneläinhoitajatutkinnon suoritin näyttökokeena ensimmäisten joukossa 90-luvun lopulla. Kotona aviomiehen lisäksi on 3 koiraa, partacolliet Mysi ja Helka sekä sheltti Paula. Vapaa-aika kuluu lähinnä koirien kanssa lenkkeillen ja harrastellen; kesällä  käyn säännöllisesti paimennusharjoituksissa.  Harvakseltaan syntyy pentue Jazz-kennelnimelle.
Arkki_Janda


Janda Käyhkö, klinikkamanageri/pieneläinhoitaja
Kesästä 2011 asti olen kuulunut Arkin iloiseen työporukkaan. Matkani kohti lemmikkieläimiä on alkanut tuotantoeläimistä ja sieltä on ylempi ammattikorkeakoulututkintoni. Erilaisten kokemuksien myötä myös jyrsijät ovat lähellä sydäntäni. Eläintenhoitajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2009.
Karvaisia lapsia kotonani on useita: Yksi aina vauhdikas kisu, kaksi rescuemarsua ja nuorimpana venäjänajokoira.  Loput ajastani meneekin vauhdikkasti pelastuskoiratoiminnassa.


Arkki_Heidi


Heidi Vassallo, pieneläinhoitaja  
Olen työskennellyt Arkissa jo useamman vuoden. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2002. Työskentelyn on välillä katkaissut pidempiaikainen asuminen ulkomailla, jolloin tutustuin paikallisten klinikoiden toimintaan sekä  hoitovapaalla olo.
Kotonani on vuosien varrella asustanut marsu, rottia sekä kodinvaihtaja koiria.
Vapaa-aikani menee nykyään pitkälti perheen parissa touhuten ja luonnosta nauttien.

Arkki Heidi
Heidi Hermiö, ELK
Opiskelen eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa ja opintojen ohessa toimin Arkissa  eläinlääkäreiden sijaisena. Aiemmalta koulutukseltani olen koira- ja hevoshieroja, teen akupunktiohoitoja osana kroonisen kivun hoitoa. 

Tiina Inkinen
Tiina Inkinen, pieneläinhoitaja
Valmistuin tuotanto- ja pieneläinhoitajaksi keväällä 2018 jolloin minusta tuli myös osa Arkin mainiota tiimiä. Lapsuudesta asti eläinten hyvinvointi on ollut minulle tärkeää, niinpä koen olevani nyt unelma-ammatissani. Koirat ja eksoottiset eläimet ovat erityisesti lähellä sydäntäni. Kotona minulla on aina ollut koiria, etenkin dalmatiankoiria jo vuodesta 1993. Nyt kotona lenkkeilytahtia on kirittämässä dalmis ja bokseri.

Kiireapuna: Sanna Peltonen ja eläinlääkäriopiskelijat