Käytösongelmat

Käytösongelmat rasittavat koiran ja sen omistajan välistä suhdetta enemmän kuin mikään muu yksittäinen tekijä. Yleisiä koirien käytösongelmia ovat esimerkiksi erilaiset pelot, aggressiivinen käytös ja eroahdistus. Käytösterapiassa koira opetetaan rentoutumaan ja sietämään sille aiemmin ahdistavia tilanteita. Käytösongelman hoito kannattaa aloittaa aloittaa yhdessä asiaan perehtyneen eläinlääkärin kanssa, sillä sopivalla lääkityksellä voidaan paitsi parantaa koiran elämänlaatua, myös parantaa käytösterapian tuloksia ja nopeuttaa koiran edistymistä.

Käytösongelmien ratkomiseksi voit varata ajan Ell Kristiina Torpille numerosta 09 5050 839 arkisin 9-20 . Eläinlääketieteen lisensiaatti tutkinnon lisäksi Kristiina on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja perehtynyt käytösongelmien hoitoon.

Ensimmäinen käynti sisältää perusteellisen terveystarkastuksen ja tarvittaessa verinäytteiden oton, joten koira tulee pitää paastolla n. 12 tuntia ennen käyntiä. Esitietokaavakkeet lähetetään sähköpostitse täytettäväksi ennen käyntiä. Ensimmäisen käynti kestää 1-1½ tuntia.

Lisätietoa palveluistamme

.