Käytöskoulutukset

Käytösongelmat rasittavat koiran ja sen omistajan välistä suhdetta enemmän kuin mikään muu yksittäinen tekijä. Yleisiä koirien käytösongelmia ovat esimerkiksi erilaiset pelot, aggressiivinen käytös ja eroahdistus. Käytösterapiassa koira opetetaan rentoutumaan ja sietämään sille aiemmin ahdistavia tilanteita. Käytösongelman hoito kannattaa aloittaa aloittaa yhdessä asiaan perehtyneen eläinlääkärin kanssa, sillä sopivalla lääkityksellä voidaan paitsi parantaa koiran elämänlaatua, myös parantaa käytösterapian tuloksia ja nopeuttaa koiran edistymistä.

Käytösongelmien ratkomiseksi voit varata ajan Ell Kristiina Torpille numerosta 09 5050 839 arkisin 9-20 . Eläinlääketieteen lisensiaatti tutkinnon lisäksi Kristiina on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja perehtynyt käytösongelmien hoitoon.

Ensimmäinen käynti sisältää perusteellisen terveystarkastuksen ja tarvittaessa verinäytteiden oton, joten koira tulee pitää paastolla n. 12 tuntia ennen käyntiä. Esitietokaavakkeet lähetetään sähköpostitse täytettäväksi ennen käyntiä. Ensimmäisen käynti kestää 1-1½ tuntia.

Esitietolomake


Eroahdistus ja äänipelko


Lisätietoa palveluistamme

.

taitava

Taitava potilas kurssi syksy 2018
Sunnuntaisin klo 10:00-11:00 (4 harjoituskertaa)
19.8, 2.9, 9.9, 16.9

Haluaisitteko tutustua eläinlääkäriasemaan rauhassa, ilman vastaanottokäynnin aikatauluja? Olisiko mukavaa, jos koira olisi jo valmiiksi tottunut eläinlääkärin tekemiin toimenpiteisiin ennen kuin tosi on kyseessä? Tuntuuko joskus, että harrastatte eläinlääkärillä käyntiä? Nyt voitte harrastaa!

Kurssilla opetellaan eläinlääkärikäynnillä hyödyllisiä taitoja, kuten hampaiden omaehtoista näyttämistä, eri asennoissa pöydällä olemista, kaulurin käyttöä, lääkkeiden ottamista ja neulan pistoa. Tavoitteena on koiran aktiivinen osallistuminen toimenpiteisiin niihin alistumisen sijaan.

Kurssi järjestetään Arkissa eläinlääkäri Kristiina Torpin toimesta.  Kurssille otetaan korkeintaan neljä koirakkoa. Kurssin hinta on 96 euroa. Ilmoittautuminen puhelimitse 09-5050 839 tai sähköpostitse ajanvaraus@arkkivet.fi (osoitteesta ajanvaraukset vain käytöskäynneille).